Upeat sytyttimet tuuleen ja tuiskuun. Löydä omasi valikoimastamme!
0
Tuotteita: 0
Yhteensä: 0,00 
OstoskoriinKassalle
Upeat sytyttimet tuuleen ja tuiskuun. Löydä omasi valikoimastamme!

Tilatuimmat tuotteet

Plasmasytytin on turvallinen ja tehokas tapa korvaamaan perinteiset kaasulla ja polttoaineilla toimivat sytyttimet. Sytytin, joka toimii kaikissa olosuhteissa ja on ladattavissa aina uudelleen käyttövalmiiksi missä vain on sytytin, minkä sinä tarvitset!

Näytä

Mikä on plasmasytytin?

Plasmasytytin on sähkötoiminen uudelleen ladattava sytytin, jossa perinteinen liekki on korvattu napojen väliin muodostuvilla erittäin kuumalla plasmakaarilla.

Miten plasmasytytin toimii?

Plasmasytytin muodostaa napojen väliin satojen asteiden lämpöisen plasmakaaren. Plasmakaarien määrä vaihtelee eri sytytin malleissa. Sytyttimessä on uudelleen ladattava Litium-akku, joka ladataan USB-kaapelilla esimerkiksi puhelimen laturilla, tietokoneesta, autossa tai mukana kulkevasta varavirtalähteestä.

Nappia painamalla plasmakaari syttyy välittömästi ilman viivettä ja ensimmäisellä painalluksella. Plasmakaari pysyy tarkasti napojen välissä ja johon myös korkealämpötila muodostuu. Näin sytyttäminen onnistuu tarkasti ja vaikeissakin olosuhteissa.

Toimiiko sytytin kylmässä, tuulessa tai sateella?

Kyllä toimii! Koska plasmasytyttimet ovat liekittömiä, voit käyttää niitä lähes kaikissa olosuhteissa. Kovassa tuulessa, sateella, kosteassa, pakkasella tai lähes missä vain. Sytyttäminen nappia painamalla onnistuu kätevästi myös hanskat kädessä, joten talvella ja kylmässä ei tarvitse aina olla paljain käsin.

Miksi plasmasytkäri?

  • Turvallinen ja testattu tuote
  • Kaasuton, liekitön, ei polttonesteitä
  • Helppokäyttöinen
  • Ympäristöystävällinen
  • Uudelleenladattava USB-kaapelilla
  • Tehokas ja tarkka sytyttäjä
  • Toimintavarma lähes joka säällä
  • Tyylikäs ulkonäkö ja tekniikka

Retkeilijän ja ulkoilijan valinta

Plasmasytytin on täydellinen valinta kalastajille, vaeltajille, retkeilijöille ja metsästäjille. Ulkona olet aina sään armoilla ja siihen et voi vaikuttaa, joten oikeaoppinen valinta pitää tehdä toimivien ja tarkoituksen mukaisten välineiden ja laitteiden hankinnassa.

Sytytä kynttilä, sytytyspala, tai tuohinen nuotiota varten takuuvarmasti kelissä kuin kelissä. Plasmasytytin on toimintavarma kylmässä, tuulessa ja sateella. Suosittelemme pitämään varavirtalähdettä mukana pidemmillä retkillä, joissa joudut käyttämään sytytintä lukuisia kertoja.

Tyylikäs valinta jokaiselle

Valittavanasi on helppouden ja turvallisuuden lisäksi tämän hetken tyylikkäin tekniikka sytyttää.

Kehitämme valikoimaamme jatkuvasti ja lisäämme uusia sytytinmalleja sekä uusia kuoseja sekä värejä valikoimaamme.

Piilota