Upeat sytyttimet tuuleen ja tuiskuun. Löydä omasi valikoimastamme!
0
Tuotteita: 0
Yhteensä: 0,00 
OstoskoriinKassalle
Upeat sytyttimet tuuleen ja tuiskuun. Löydä omasi valikoimastamme!

Toimitusehdot

Maksutavat

Plasmasytytin (plasmasytytin.fi) verkkokaupassa ovat käytössä Checkout-maksupalvelun tarjoamat maksutavat:

Turvalliset kotimaiset maksutavat

Lue lisää Checkout-maksupalvelusta henkilöasiakkaille: https://checkout.fi/verkkokauppiaalle/maksuehdot/

Kuitti tilauksesta ja maksusta on ladattavissa tilausseurannan sivuilta tai kirjautumisen jälkeen Oma Tili -sivulta.

Toimitustavat

Plasmasytytin (plasmasytytin.fi) käyttää toimituksissa ulkopuolista kuriiripalvelua, jota toimittaa tuotteet suoraan asiakkaan osoitteeseen. Toimitamme lähetyksiä vain Suomen ja Ahvenanmaan alueille.

Hinnat

Voimassa oleva hinta on ilmoitettu verkkokaupassamme. Hinnat on merkitty euroissa. Plasmasytytin (plasmasytytin.fi) pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Toimituskulut

Plasmasytytin (plasmasytytin.fi) käyttää toimituksissa ulkopuolista kuriiripalvelua, jota toimittaa tuotteet suoraan asiakkaan osoitteeseen. Lähetyskulut kaikkialle Suomeen ovat alkaen 4,90 euroa. Valittavana on mahdollisesti myös lisämaksullisia vaihtoehtoisia toimitustapoja.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan toistaiseksi vain Suomeen ja Ahvenanmaalle.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan postiin jo tilauspäivänä, kuitenkin viimeistään kahden arkipäivän kuluessa tilauksesta, ellei tuotetiedoissa tai kampanjassa ole erikseen ilmoitettu. Jos jokin tilaamasi tuote on loppunut, ilmoitamme tästä mahdollisimman pian. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu emmekä pysty saamaan sitä kohtuullisen ajan kuluessa, tilaus voidaan toimittaa osissa.

Reklamaatio ja viallinen tuote

Mikäli ostajalle toimitetaan väärä tuote, tuote on vaurioitunut tai viallinen, asiakkaan on ilmoitettava tästä myyjälle Plasmasytytin (plasmasytytin.fi) mahdollisimman pian. Reklamaation voi tehdä sähköpostitse info (a) plasmasytytin.fi.

Vaihto- ja palautusoikeus (peruuttamisoikeus)

Peruuttamisoikeus

Tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus. Palautusoikeuden määräaika päättyy 30 päivän kuluttua siitä, kun tilattu tuote on vastaanotettu. Peruuttamisoikeuden määräajan noudattamiseksi riittää, että asiakas lähettää ilmoituksen peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä. Palautusoikeuden käyttämiseksi asiakkaan on ilmoitettava meille päätöksestä peruuttaa tilaus / tehdä palautus sähköpostitse info (a) plasmasytytin.fi.

Peruuttamisoikeuden vaikutukset

Tilauksen peruutuksissa ja palautuksissa Plasmasytytin (plasmasytytin.fi) palauttaa kaikki asiakkaalta saadut suoritukset, myös toimituskulut (paitsi lisäkustannuksia siitä, että asiakas on valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen vastaanotosta. Maksunpalautus suoritetaan asiakkaalle, sillä maksutavalla, jota asiakas on käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellei myyjän ja asiakkaan välillä ole toisin sovittu. Asiakkaalle ei aiheudu maksunpalautuksesta erillisiä kustannuksia. Plasmasytytin (plasmasytytin.fi) voi pidättäytyä maksujen palautuksesta, kunnes palautettava tavara on vastaanotettu tai asiakas on osoittanut lähettäneensä tavaran takaisin.

Asiakkaan on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos asiakas lähettää tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Plasmasytytin (plasmasytytin.fi) ei vastaa palautuksen kustannuksista.

Asiakas on vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuden ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä. Jos tavara on tullut sen käyttämisen tai käsittelyn johdosta myyntikelvottomaksi, asiakas vastaa tavarasta sen koko arvolla.

Palautukset

Kaikista palautuksista on sovittava myyjän kanssa etukäteen ja tehtävä asianmukainen peruuttamisilmoitus. Palautukset tulee tehdä Itellan (Posti) palvelua käyttäen, Plasmasytytin (plasmasytytin.fi) antamien ohjeiden mukaisesti. Emme lunasta postiennakko- tai matkahuollon palautuksia.

Palautusohje

Merkitse kuoreen seuraavasti:

ASIAKASPALAUTUS
InnoCover Oy / Plasmasytytin
Toukomaankuja 5 B 16
33560 TAMPERE

Plasmasytytin (plasmasytytin.fi) ei vastaa palautuksen kustannuksista!
Muista säilyttää saamasi kuitti palautuksesta.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Tarkista heti lähetystä noutaessasi lähetyksen kunto ja mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa, tee heti vahinkoilmoitus postitoimipaikassasi. Ota myös yhteyttä myyjään Plasmasytytin (plasmasytytin.fi), niin voimme sopia uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee 30 päivän palautusoikeus.

Tuotetiedot

Emme vastaa tuotteiden tietojen ja kuvausten virheistä ja pidätämme oikeuden muuttaa tietoja ilman eri ilmoitusta. Mikäli tuotetiedot ovat mielestäsi epäselvät, voit ottaa yhteyttä myyjään halutessasi lisätietoja.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät sähköpostilla info (a) plasmasytytin.fi.

Innocover Oy / Plasmasytytin (plasmasytytin.fi) (2282156-3)
https://plasmasytytin.fi